Вести Конкурси и обавештења

Јавни позив за учешће на пројекту Радном интеграцијом до запошљавања младних на локалу

Локалној Канцеларији за младе општине Ивањица на конкурсу код Министарства омладине и спорта Републике Србије је одобрен пројекат под називом „Радном интеграцијом до запошљавања младих на локалу“.

Главни циљ овог пројекта је да се допринесе запошљавању, повећању запошљивости и смањењу незапослености младих у нашој општини. Пројекат се реализује у сарадњи са партнерском компанијом „Матис“ Д.О.О. из Ивањице која се кроз уговор о партнерству обавезала да ће, након реализације активности предвиђених пројектом, запослити минимум 10 младих људи.

Радна места која се нуде младима у партнерској фирми су:

  1. Радник на пословима кантовања плочастих материјала;
  2. Радник на пословима паковања производа;
  3. Радник на пословима обрадних центара за МДФ профиле;
  4. Референт набавке;
  5. Магацински радник.

Пројекат ће бити реализован кроз неколико већих активности, а прва активност на пројекту је РАСПИСИВАЊЕ ЈАВНОГ ПОЗИВА за 40 заинтересованих младих наше општине да се пријаве за учешће на пројекту.

На самом почетку 40 младих особа ће проћи сет едукација на теме вештина за олакшано запошљавање, радне праксе, преквалификације и доквалификације, као и упознавања са самом МАТИС компанијом и њеним организационим јединицама. Након тога млади који буду прошли поменуте обуке предаће свој CV партнерској компанији „Матис“ Д.О.О. од којих ће они одабрати 20 који ће проћи двомесечну радну праксу. Од одабраних 20 практиканата компанија ће запослити минимум њих 10 који се буду најбоље показали задовољили захтеве дефинисане описом радним места.

Као што је поменуто сигурно запослење младих обезбеђено је кроз уговорну обавезу између партнерске компаније и носиоца пројекта, која је потписана пре самог слања пројекта на конкурс и била је део пројектне документације, тако да овом приликом ПОЗИВАМО СВЕ НЕЗАПОСЛЕНЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ МЛАДЕ да се укључе у реализацију пројекта и дођу до запослења.

Млади се могу пријавити путем мејла: kzm.ivanjica@hotmail.com слањем основних података (име и презиме, датум рођења, број телефона и мејл адреса) или лично у просторијама локалне Канцеларије за младе општине Ивањица радним данима од 07:30 до 15:30 часова.

ПОЗИВ ЈЕ ОТВОРЕН ДО 11.06.2017. године.

ИСКОРИСТИТЕ ШАНСУ И ОБЕЗБЕДИТЕ СЕБИ ПОСЛОВНИ АНГАЖМАН.

О Аутору

Financ