Вести

Наградни конкурс за децу “Рециклирај, забави се , буди креативан и освоји“

Општина Ивањица у сарадњи са ЈКП“Ивањица“ расписује конкурс за децу предшколског узраста и децу нижих разреда основне школе. Тема конкурса је „ РЕЦИКЛИРАЈ, ЗАБАВИ СЕ , БУДИ КРЕАТИВАН И ОСВОЈИ!“ а сврха је развијање свести код деце о рециклажи и важности исте. На конкурсу имају права учешћа сва деца наведених узраста која ће имати жељу и вољу да уз помоћ маште искористе материјале за рециклажу (папир, картон, пластика, алуминијумска и пластична амбалажа).

Школе у сарадњи са учитељима и предшколске установе у сарадњи са васпитачима који воде ове узрасте су у обавези да до 27.03.2018.године доставе списак такмичара који ће бити сачињен тако што ће учитељи и васпитачи из својих група одабрати по пет радова по узрасту који ће 13.04.2018.године бити по разредима и именима деце изложени на такмичењу.

Такмичење се одржава 13.04.2018. године у центру града од 10 часова. Пожељно је да поред такмичара, који ће тада жирију изложити своје радове, да буду присутна и друга деца у циљу подизања нивоа свести деце, дружења и подршке такмичарима.

Свим такмичарима ће бити уручене захвалнице а они који буду заслужили неко од прва три места у свакој категорији по узрасту добиће ваучере у вредностима од 5.000 динара за прво место, 3.000 динара за друго место и 2.000 динара за освојено треће место.

На конкурсу могу учествовати основне школе „ Милинко Кушић“, „Кирило Савић“, „Сретен Лазаревић“, „Вучић Величковић“ као и испоставе у Рашчићима и на Буковици и предшколске установе „Бајка“ ,“ Звончица“ и „Пахуљица“ са издвојеним одељењима припремног предшколског програма при основним школама у Црњеву,Приликама,Међуречју и Буковици.

О Аутору

Financ