Вести

Расписивање конкурса «Крв живот значи » 2017.

Црвени крст Србије традиционално као и сваке године расписује уметнички конкурс под називом “ Крв живот значи.” Конкурс Црвеног крста Србије биће расписан од 13.фебруара до 13.априла 2017.године.
Тема конкурса је промоција добровољног, анонимног и неплаћеног давалаштва крви. Ове године се уводи могућност да све узрасне категорије конкуришу видео радом и фотографијом, тако да уметнички конкурс “Крв живот значи” од 2017. године садржи 4 категорије: литерарни, ликовни рад, видео формат и фотографију.
Прошле године добијено је 17 нових видео радова који се користе у различитим промотивним приликама. Сви филмови из 2014.2015. и 2016. Године се налазе на Гоогле+ страници под називом “Крв живот значи”, а до сада имају преко 12.000 прегледа. Своје младе волонтере и сараднике из средњих школа можете упутити на фацебоок профил Црвеног крста Србије и Гоогле+ страницу “Крв живот значи” од 13. фебруара 2017. ради детаљнијих информација и упознавања са условима конкурса.
Све услове конкурса шалејмо вам и у пропратном документу – Пропозиција за учешће на конкурсу “Крв живот значи” 2017.
На конкурсу имају право учешћа само радови ученика основних и средњих школа које су организације Црвеног крста Ивањица доставиле Црвеном крсту Србије.

Пропозиције конкурса

О Аутору

Financ