Вести

Светски дан деце оболеле од рака

У  четвртак 15. фебруара 2018. године локална Канцеларија за младе општине Ивањица и Национално удружење родитеља деце оболеле од рака “НУРДОР” у сарадњи са Црвеним крстом Ивањица и осталим локалним партнерима обележиће Светски дан деце оболеле од рака јавним хуманитарним скупом у Центру града у периоду од 12 до 14 часова.

Ове године кампања се реализује под називом „И ја се борим“ и то у два дела. У првом делу кампање посетиоци ће имати прилику да куповином балона, наруквица или другог промотивног материјала дају свој допринос борби против рака код деце и подрже велики пројекат изградње и опремања новог хематолошко-онколошког одељења у Нишу за боље услове лечења и веће шансе за победу наше деце.
У 13 часова, ка небу ће бити пуштене стотине балона, чиме ће симболично бити послата порука подршке свим малишанима који се лече од рака као и у име сећања на све оне који нажалост нису више са нама. Акција ће бити пропраћена кроз наступ локалних музичара као и присуство угледних грађана наше општине.

Други део кампање подразумева укључивање свих заинтересованих предузетника који желе да помогну кроз уплату новца на текући рачун или кроз понуду неке своје услуге или производа купцу у замену за слање СМС поруке.

Број текућег рачуна за донације за подшрку пројекту је: 170-30010715002-76, док се услуга СМС сервис може реализовати слањем СМС поруке на 1150. Цена поруке је 100 динара за све мреже.

Позивамо све људе добре воље уколико су у могућности да посете и подрже ову акцију.

О Аутору

Financ