Туризам

СМЕШТАЈНИ КАПАЦИТЕТИ

Хотели

Хотел „ПАРК”

fbhotelparkСмештајни објекат је рангиран са четири звездице. Има 140 лежаја распоредјених у једнокреветним и двокреветним собама и четири апартмана, ресторан, свечану салу, конгресну салу, мали wеллнес центар; затворен базен, сауну, дјакузи каду, салон за масажу, парно купатило и теретану, хотелски бар са 24-часовном употребом интернета, велику терасу која излази у градски парк и шеталиште поред реке Моравице на којој се налази водопад, визуелни симбол града, са рестораном на реци који је део овог предузећа.

„SITY“ хотел

pivnicaРасполаже са 42 лежаја распоредјених у једнокреветним, двокреветним и трокреветним собама са сопственим купатилима, ТВ апаратима и телефонима у собама. Саставни део хотела су пивница са рестораном и супермаркет. Хотел располаже и са 3 ексклузивно опремљена апартмана у саставу ресторана „Дубрава“.

„ЗАВОД ЗА СПЕЦИЈАЛИЗОВАНУ РЕХАБИЛИТАЦИЈУ“

anemijaЗавод је отворен 1978. године. Поседује 270 лежаја у једнокреветним, двокреветним и трокреветним собама, интернистичко-хематолошком лабораторијом и блоком физикалне медицине и рехабилитације, затвореним базеном, рестораном, парком и тереном за мале спортове, сауном, теретаном, итд.

Одмаралиште „ГОЛИЈА”

odmaraliste golijaРаније је било у функцији као одмаралиште ратних и војних инвалида. Поседује 152 лежаја у једнокреветним и двокреветним собама, ресторан са 300 седишта и летњу башту са 800 места.

Хотел „ЈАВОР”

hotel javor kusiciСмештајни објекат са две звездице у власништво је компаније „Мона“. Налази се на 25 км од Ивањице, у селу Кушићи, према Сјеници, на надморској висини од 909 м. Располаже са 92 лежаја распоређених у двокреветним и трокреветним собама, салом за забаву и паркинг простором за своје госте.

Планинарски дом „ГОЛИЈСКА РЕКА”

golijska-reka-600Планинарски дом налази се у власништву предузећа „Србијашуме” ШГ Голија. Издат је у закуп. Удаљен је од Ивањице 40 км и налази се на планини Голији на надморској висини од 1408 м. Располаже са 92 лежаја, од којих је 14 у самом дому и то у двокреветним собама собама, а 80 у трокреветним собама и неколико соба са више лежајева у два депаданса поред дома. Поред планинарског дома се налази фудбалско игралиште, терени за мале спортове и жичара која води ка Јанковом камену.

Хотел „ЛОГОС”

hotel logos katiciСмештајни објекат са три звездице, налази се у Катићима, на 22 км од Ивањице, према Кокином Броду и Новој Вароши, на надморској висини од 1024 м. Располаже са 67 лежаја распоређених у двокреветним и трокреветним собама и апартманима са хидромасажним кабинама у купатилима, рестораном од 60 места, великом салом од 180 места, мини СПА центром са две сауне, дјакузи, собом за масажу, салом за стони тенис, дискотеком и играоницом. Поседује паркинг простор за своје госте, а у непосредној близини се налазе спортски терени.

Ивањички Конаци

Ivanjicki-konaci-19Ивањички конаци налазе се на само 5 км од центра Ивањице. Опремљени су најсавременијом опремом и намештајем. На услузи имају дванаест лукс апартмана и одвојену кућу као целину, која има пространу дневну собу са камином, комфорно купатило, кухињу, две спаваће собе и велику наткривену терасу са које се пружа предиван поглед ка планинским масивима Јавора и Голије. Мир и тишина учиниће Ваш одмор незаборавним у овом предивном природном амбијенту.

Мотели и ресторани
Ресторан „ВОДОПАД“

Vodopad-60403Представља визуелни симбол Ивањице. Лоциран је у градском парку испод хотела Парк на реци Моравици. Име је добио по прекрасном водопаду, на брани која је направљена 1911. године за потребе старе хидроцентрале. Саставни је део компаније Wестерн стyле из Ивањице. Ресторан је потпуно реновиран и представља омиљено место за изласке, како гостију који посећују Ивањицу, тако и становника Ивањице. Медју мештанима је познат као ресторан „Павиљон“.

Ресторан „ЛИПА“

Налази се у Јаворској улици у центру града. Недавно је отворен, након изградње потпуно новог објекта на месту где је некада био стари ресторан Липа. Ресторан је задржао своју аутентичност и сада представља веома леп амбијент, како за пословни свет, тако и за госте који долазе у Ивањицу.

Ресторан „ДУБРАВА“

Је стари ресторан, лоциран у самом центру Ивањице. Потпуно је реновиран. Из квалитетну услугу, и овај ресторан представља одлично место за одмор уз добра стара српска јела. Изнад ресторана се налазе три луx апартмана на располагању гостима који имају намеру да се задрже у Ивањици.

Ресторан „ЛОВАЦ“

Налази се у центру града, у улици Мајора Илића. У етно амбијенту, гости могу уживати у традиционалној српској кухињи овог краја.

Ресторан „ЛЕП ВИДИК“

Је већ деценијама познат као место где је могуће пробати специјалитете традициона- лне српске кухиње и уживати у гостопримству љубазних власника. Стари изглед ресторана је задржан, а налази се на брежуљку „Видик“ изнад реке Моравице надомак центра града.

Ресторан „ИЗЛЕТ“

се налази на 10-так километара од Ивањице на путу према Гучи. Познат је по доброј храни и љубазним домаћинима. Једно је од популарних места за пословне састанке.