Vesti Kultura

Poziv za dostavljanje predloga za junsku nagradu

 POZIV ZA DOSTAVLJANJE PREDLOGA

 ZA JUNSKU NAGRADU

Na osnovu Odluke o ustanovljenju nagrada i drugih priznanja opštine Ivanjica, i Odluke o ustanovljenju javnog priznanja – zvanja „Počasni građanin opštine Ivanjica“ („Sl.list opštine Ivanjica“br.7/2013),Savet za kadrovska, administrativna i mandatna  pitanja Skupštine opštine Ivanjica.

POZIVA

           Sva pravna i fizička lica da podnesu pismene predloge za junsku nagradu koja se dodeljuje povodom Dana opštine u vidu: povelje, plakete,pohvale i nagrade kao poseban vid javnog priznanja za postignute rezultate i dostignuća u svim oblastima stvaralaštva od značaja za unapređenje, razvoj i afirmaciju opštine Ivanjica. Nagrade se mogu dodeljivati ustanovama, preduzećima, mesnim zajednicama, organima i pojedinim građanima.

          Na osnovu Odluke o ustanovljenju javnog  priznanja – zvanja „Počasni građanin opštine Ivanjica“, Savet za kadrovska, administrativna i mandatna pitanja Skupštine opštine Ivanjica objavljuje poziv za dostavljanje predloga za javno priznanje „Počasni građanin opštine Ivanjica“ koje se dodeljuje za izuzetan i višegodišnji doprinos: u razvoju opštine iz različitih oblasti; u afirmaciji opštine u zemlji i inostranstvu; u pružanju humanitarne pomoći i donacija; unapređenju i razvoju lokalne samouprave.

Predloge sa obrazloženjem dostaviti na adresu: SKUPŠTINA OPŠTINE IVANJICA, Ul. Venijamina Marinkovića br.1 sa naznakom SAVETU ZA KADROVSKA, ADMINISTRATIVNA I MANDATNA PITANJA.

                  Rok za dostavu predloga je 20. maj 2017. godine do 12 časova.

POZIV

SAVET ZA KADROVSKA, ADMINISTRATIVNA

I MANDATNA PITANJA OPŠTINE IVANJICA

PREDSEDNIK SAVETA

Aleksandar Mitrović

О Аутору

Financ