Vesti

Filmski dan u Domu kulture, sreda 27.septembar 2017.godine

 

Filmski dan u Domu kulture, sreda 27.septembar 2017.godine

U 16 časova film „MALI BIGFUT“ 3D

SADRŽAJ FILMA:

Trinaestogodišnji Adam kreće u potragu za svojim davno izgubljenim ocem. Ubrzo otkriva da mu je otac ni više ni manje nego legendarni Bigfut koji se godinama skrivao duboko u šumi kako bi zaštitio sebe i svoju porodicu od velike korporacije Hair Co, koja želi izvoditi eksperimente s njegovim DNA .Otac i sin počinju nadoknađivati izgubljeno vrijeme, a Adam uskoro otkriva kako takođe ima super moći.Međutim nije svjestan da je njegova potraga za ocem dovela korporaciju Hair Co bliže Bigfutu….

REŽIJA: Džeremi Degruson (Jeremy Degruson), Ben Stasen (Ben Stassen)
ULOGE: Sinda Adams ( Cinda Adams),  Bob  Barlen (Bob Barlen), Kal Brunker (Cal Brunker)…
ŽANR:Animacija, avantura
TRAJANJE: 1 sat i 32 minuta

U 18 časova film  „KINGSMEN : ZLATNI KRUG“

REDiTELJ: Matthew Vaughn

ŽANR: akcija, avantura

ULOGE: Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry

TRAJANJE FILMA: 141 minut

SADRŽAJ FILMA:

Kingsman: Tajna služba, uveo vas je u svijet Kingsmana – nezavisne, međunarodne obavještajne agencije, čiji je glavni cilj održati svijet sigurnim. U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sjedište bude uništeno,  njihovo putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom Statesman, koja datira iz vremena kada su obje agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dvije elitne agencije će se morati udružiti kako bi pobijedili nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

 

U 20:30 film „ONO“

Kada počnu da nestaju deca iz gradića Deri, Mejn, grupa dece će morati da se suoči sa svojim najvećim strahovima. Oni će morati da se sretnu sa zlim klovnom Penivajzom, čija istorija nasilja i ubistava datira daleko u prošlost.

Glavne uloge u filmu tumače Bil Skarsgor, Džejdan Liberhar, Džeremi Rej Tejlor, Sofija Lilis.

О Аутору

Financ