Turizam

SMEŠTAJNI KAPACITETI

Hoteli

Hotel „PARK”

fbhotelparkSmeštajni objekat je rangiran sa četiri zvezdice. Ima 140 ležaja rasporedjenih u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama i četiri apartmana, restoran, svečanu salu, kongresnu salu, mali wellnes centar; zatvoren bazen, saunu, djakuzi kadu, salon za masažu, parno kupatilo i teretanu, hotelski bar sa 24-časovnom upotrebom interneta, veliku terasu koja izlazi u gradski park i šetalište pored reke Moravice na kojoj se nalazi vodopad, vizuelni simbol grada, sa restoranom na reci koji je deo ovog preduzeća.

„SITY“ hotel

pivnicaRaspolaže sa 42 ležaja rasporedjenih u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilima, TV aparatima i telefonima u sobama. Sastavni deo hotela su pivnica sa restoranom i supermarket. Hotel raspolaže i sa 3 ekskluzivno opremljena apartmana u sastavu restorana „Dubrava“.

„ZAVOD ZA SPECIJALIZOVANU REHABILITACIJU“

anemijaZavod je otvoren 1978. godine. Poseduje 270 ležaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, internističko-hematološkom laboratorijom i blokom fizikalne medicine i rehabilitacije, zatvorenim bazenom, restoranom, parkom i terenom za male sportove, saunom, teretanom, itd.

Odmaralište „GOLIJA”

odmaraliste golijaRanije je bilo u funkciji kao odmaralište ratnih i vojnih invalida. Poseduje 152 ležaja u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, restoran sa 300 sedišta i letnju baštu sa 800 mesta.

Hotel „JAVOR”

hotel javor kusiciSmeštajni objekat sa dve zvezdice u vlasništvo je kompanije „Mona“. Nalazi se na 25 km od Ivanjice, u selu Kušići, prema Sjenici, na nadmorskoj visini od 909 m. Raspolaže sa 92 ležaja raspoređenih u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, salom za zabavu i parking prostorom za svoje goste.

Planinarski dom „GOLIJSKA REKA”

golijska-reka-600Planinarski dom nalazi se u vlasništvu preduzeća „Srbijašume” ŠG Golija. Izdat je u zakup. Udaljen je od Ivanjice 40 km i nalazi se na planini Goliji na nadmorskoj visini od 1408 m. Raspolaže sa 92 ležaja, od kojih je 14 u samom domu i to u dvokrevetnim sobama sobama, a 80 u trokrevetnim sobama i nekoliko soba sa više ležajeva u dva depadansa pored doma. Pored planinarskog doma se nalazi fudbalsko igralište, tereni za male sportove i žičara koja vodi ka Jankovom kamenu.

Hotel „LOGOS”

hotel logos katiciSmeštajni objekat sa tri zvezdice, nalazi se u Katićima, na 22 km od Ivanjice, prema Kokinom Brodu i Novoj Varoši, na nadmorskoj visini od 1024 m. Raspolaže sa 67 ležaja raspoređenih u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanima sa hidromasažnim kabinama u kupatilima, restoranom od 60 mesta, velikom salom od 180 mesta, mini SPA centrom sa dve saune, djakuzi, sobom za masažu, salom za stoni tenis, diskotekom i igraonicom. Poseduje parking prostor za svoje goste, a u neposrednoj blizini se nalaze sportski tereni.

Ivanjički Konaci

Ivanjicki-konaci-19Ivanjički konaci nalaze se na samo 5 km od centra Ivanjice. Opremljeni su najsavremenijom opremom i nameštajem. Na usluzi imaju dvanaest luks apartmana i odvojenu kuću kao celinu, koja ima prostranu dnevnu sobu sa kaminom, komforno kupatilo, kuhinju, dve spavaće sobe i veliku natkrivenu terasu sa koje se pruža predivan pogled ka planinskim masivima Javora i Golije. Mir i tišina učiniće Vaš odmor nezaboravnim u ovom predivnom prirodnom ambijentu.

Moteli i restorani
Restoran „VODOPAD“

Vodopad-60403Predstavlja vizuelni simbol Ivanjice. Lociran je u gradskom parku ispod hotela Park na reci Moravici. Ime je dobio po prekrasnom vodopadu, na brani koja je napravljena 1911. godine za potrebe stare hidrocentrale. Sastavni je deo kompanije Western style iz Ivanjice. Restoran je potpuno renoviran i predstavlja omiljeno mesto za izlaske, kako gostiju koji posećuju Ivanjicu, tako i stanovnika Ivanjice. Medju meštanima je poznat kao restoran „Paviljon“.

Restoran „LIPA“

Nalazi se u Javorskoj ulici u centru grada. Nedavno je otvoren, nakon izgradnje potpuno novog objekta na mestu gde je nekada bio stari restoran Lipa. Restoran je zadržao svoju autentičnost i sada predstavlja veoma lep ambijent, kako za poslovni svet, tako i za goste koji dolaze u Ivanjicu.

Restoran „DUBRAVA“

Je stari restoran, lociran u samom centru Ivanjice. Potpuno je renoviran. Iz kvalitetnu uslugu, i ovaj restoran predstavlja odlično mesto za odmor uz dobra stara srpska jela. Iznad restorana se nalaze tri lux apartmana na raspolaganju gostima koji imaju nameru da se zadrže u Ivanjici.

Restoran „LOVAC“

Nalazi se u centru grada, u ulici Majora Ilića. U etno ambijentu, gosti mogu uživati u tradicionalnoj srpskoj kuhinji ovog kraja.

Restoran „LEP VIDIK“

Je već decenijama poznat kao mesto gde je moguće probati specijalitete tradiciona- lne srpske kuhinje i uživati u gostoprimstvu ljubaznih vlasnika. Stari izgled restorana je zadržan, a nalazi se na brežuljku „Vidik“ iznad reke Moravice nadomak centra grada.

Restoran „IZLET“

se nalazi na 10-tak kilometara od Ivanjice na putu prema Guči. Poznat je po dobroj hrani i ljubaznim domaćinima. Jedno je od popularnih mesta za poslovne sastanke.