Vesti Kultura

Filmski dan u Domu kulture u Ivanjici

Sreda 13.novembar 2019.godine
U 18 časova: Dečiji film “FIKSIZI” – MAJSTORČIĆI ( sinhronizovani)

Majstorčići je je ruska dečija animirana avantura novije produkcije, nastala po knjizi Edvarda Uspenskog, a radnja prati grupu malih čovečuljaka – Majstorčića koji žive u kućnim spravama i popravljaju kvarove, a mogu ih videti samo deca. Ovaj crtani film se kao serija prikazivao prvobitno na televiziji i imao je velikog uspeha širom sveta.
Majstorčića ima ukupno devet: Papus, Masja i njihova deca Simka i Nolik, deka Dedus, i njihovi drugari Fajer, Igrok, Šuplja i Verta. Oni žive u kući Toma Tomasa i njegovih roditelja, sa kojima živi i Tom Tomasova baka, a društvo im pravi i grupa paukova. Kada jedan od Majstorčića nabavi posebne narukvice koje ga pretvaraju u super moćnog nevaljalca, na scenu stupaju njegovi šareni mali prijatelji, Tom Tomas i laboratorijski profesor da spasu tajnu o njihovom postojanju.
Dužina trajanja filma: 80 minuta.
Cena karte: 200 dinara
U 20 časova: Romantična komedija, “ONA MI JE SVE”
Očaravajuća uzbudljiva ljubavna avantura francuskog pisca i reditelja Huga Gelina.
Kada je Rafael prvi put sreo Oliviju u srednjoj školi, to je bila ljubav na prvi pogled. Nakon 10 godina srećnog braka i uspešne karijere kao pisca bestselera, Rafael ima sve – ili bar tako misli. Posle žučne svađe između para, Rafael se budi u paralelnom životu kao nastavnik u srednjoj školi, neoženjen, igrajući ping pong i provodeći previše vremena sa svojim najboljim prijateljem iz detinjstva. Shvativši da je Olivija bila njegovo sve, on mora da ide dalje kako bi povratio ljubav svog života – koja u ovom novom svetu nema apsolutno nikakvu predstavu ko je on.
Dužina trajanja filma: 117 minuta
Cena karte: 200 dinara


О Аутору

Financ