Aktuelnosti Vesti

Obaveštenje građanima Ivanjice o načinu vakcinacije protiv virusa COVID19

Štab za vanredne situacije opštine Ivanjica obaveštava građane o načinu vakcinacije protiv virusa COVID19.

Za građane koji žive na teritoriji Mesne zajednice Ivanjica vakcinacija protiv virusa COVID19 vršiće se u Domu zdravlja pa se zainteresovani mogu javiti svom izabranom lekaru i izjasniti o vrsti vakcine koju žele da prime.

Za građane koji žive u ostalim mesnim zajednicama postoji mogućnost da se vakcinacija vrši na području njihove mesne zajednice pa je iz tog razloga potrebno da se zainteresovani prijave u ambulante Doma zdravlja, gde ima zaposlenih medicinskih radnika. U mesnim zajednicama gde nema zaposlenih medicinskih radnika ili ne postoji ambulanta građani se mogu prijaviti kod predsednika saveta Mesne zajednice gde će se izjasniti o vrsti vakcine koju žele da prime. Prijave kod predsednika saveta mesnih zajednica građani mogu vršiti telefonskim putem ili lično svakog dana od 10,oo do 13,oo časova.


Takođe obaveštavamo sva javna preduzeća, ustanove, privredne subjekte i druga pravna lica koja imaju veći broj zaposlenih da mogu dostaviti spiskove zaposlenih koji su zainteresovani za vakcinaciju. Spiskovi treba da sadrže ime i prezime, broj telefona i izjašnjenje koju vakcinu žele da prime i isti se mogu dostaviti Opštinskoj upravi opštine Ivanjica.

U vezi svih nejasnoća oko dostavljanja spiskova možete se obratiti dežurnom licu u Štabu za vanredne situacije na telefone 032-662-696 ili 064-6473621.

О Аутору

Financ