Vesti

Obuka za ličnog pratioca deteta

Projekat „Za bolju budućnost“ realizuje se u okviru programa „Podrška Vlade Švajcarske razvoju opština kroz unapređenje dobrog upravljanja i socijalne uključenosti – Swiss PRO“, koji podržava Vlada Švajcarske u saradnji sa Vladom Srbije, a sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projekte usluge (UNOPS) u partnerstvu sa Stalnom konferencijom gradova i opština (SKGO).

Glavne aktivnosti su organizacija i sprovođenje obuka za nezaposlena lica i za sva zainteresovana lica, kako bi stekli sertifikate za poslove gerontodomaćica/gerontodomaćina, ličnog pratioca deteta i personalnog asistenta.

Obuka za ličnog pratioca deteta  održava se u periodu od 04. do 06. marta 2020. godine u prostorijama Opštinske uprave – skupštinska sala. Maksimalan broj polaznika obuke je 30 osoba. Obuka je besplatna, a  uslov za pohađanje obuke je da kandidati poseduju  najmanje četvrti stepen stručne spreme.

U vezi sa tim molimo sve zainteresovane da se prijave za obuku. Prijavu mogu izvršiti putem telefona 032/ 515-0307 – Milka Kaplanović ili  lično u kancelariji br. 32 u Opštinskoj upravi opština Ivanjica, kao i na broj telefona 065/5369586 – Mirjana Ocokoljić.

О Аутору

Financ