Vesti

Održan sastanak predsednika mesnih zajednica opštine Ivanjica sa predstavnicima SUP-a na temu obezbeđivanja i zaštite privatne svojine

У петак 30.09.2016. године у скупштинској сали Општине Ивањица одржан је састанак свих председника месних заједница Општине Ивањица као и чланова савета са начелником СУП-а Богољубом Поповићем и командиром Милошем Маричићем. Састанку су такође присуствовали председник општине Зоран Лазовић заједно са његовим замеником Момчилом Митровићем и помоћником Ненадом Главинићем. Начелник Поповић је отворио састанак са темом заштите о обезбеђивање приватне својине. Током састанка указао је на појединости како би грађани требали да поступају приликом обезбеђивања приватне својине.

Истог дана одржан је састанак председника општине Зорана Лазовића са председницима МЗ-а где је разговарано о проблемима са којима се месне заједнице сусрећу и начина како би их решили. Током састанка председник Лазовић је образложио шта је се радило протеклих месеци , какви су ангажмани општине били и са каквим се проблемима сусретао током рада.

О Аутору

Financ