Vesti

Plivači SK„MY GYM„Ivanjica učestvovali na plivačkom maratonu u Ovčar banji

Na Ilindan, 2.avgusta 2017.godine, održan je 17.Ilindanski plivački maraton u Ovčar Banji. Po izuzetno toplom vremenu i prijatnoj temperaturi vode Zapadne Morave(24 stepena) održane su dve trke. U trci zadovoljstva na 500 m učestvovalo je 17 takmičara. Na glavnoj trci na 2500 m, koja je ove godine imala memorijalni karakter i nosila ime„Memorijal Milorada Petrovića„, nastupilo je 40 takmičara. Pored domaćih plivača iz Čačka, Novog Pazara, Kraljeva, Trstenika, Gornjeg Milanovca, Aranđelovca, Beograda, Bečeja, Kanjiže, Bačke Topole, Sombora, Novog Sada i Ivanjice, takmičila su se i dva plivača iz Rusije(Soci i Sant Petersburgi ) i jedan plivač iz Kanade(Toronto).
Plivači SK„MY GYM„Ivanjica osvojili su 4 medalje u svojim uzrastnim kategorijama- Vanja Parezanović(srebrna), Raško Vujović(srebrna), Slobodan Obućina(srebrna) i Nenad Arsenijević(bronzana medalja).
Ivanjica je imala i svog predstavnika Mirčetu Vučićevića koji je takođe osvojio bronzanu medalju u svojoj uzrastnoj kategoriji.
Uspeh ivanjičkih plivača je utoliko veći, ukoliko se zna da je SK„MY GYM„Ivanjica sa svojom plivačkom sekcijom prestao da radi još 2013.godine, a da su se za ovo i prethodna takmičenja pripremali povremeno u bazenu Hotela „Park„i jezeru u selu Vučkovica (15 km od Ivanjice).

О Аутору

Financ