Aktuelnosti

Počele prijave za KATIĆI CHALLENGE RACE

У селу Катићи код Ивањице, у суботу 12.09. 2020., биће одржана трка KATIĆI CHALLENGE RACE.  Старт трке предвиђен је за 11 часова, док ће подела стартних пакета бити истог дана у хотелу „Катићи“ у периоду од 08:00 до 10:00 часова.

Сви учесници могу да одаберу да ли ће учествовати у трци од 12км или од 6км.

Стартни пакет садржи: торбицу, мајицу, стартни број, медаљу, окрепу током трке, ваучер за храну и пиће након трке, као и журку уз госте изненађења. Најбрже тркаче у мушкој и женској категорији на обе трке очекују вредне награде.

Пријаве за трку трају до среде 09.09.2020. Да би учествовали у трци, потребно је попунити форму на линку  https://bit.ly/KaticCR и сачекати мејл са додатним упутствима. 

Свим учесницима обезбеђен је попуст у износу од 50% на ноћење, као и све додатне услуге у хотелу Катићи за дане: петак, 11.09.2020, субота 12.09.2020. и недеља 13.09.2020. године.

Организатор трке је Савез за рекреацију и фитнес Србије, национални грански савез подржан од стране Министарства омладине и спорта који окупља више од 400 клубова и удружења посвећених разноврсним облицима рекреације.

Овом трком желимо да подстакнемо наше суграђане на активан живот и рекреацију, уз поштовање свих безбеносних мера услед пандемије вирусом ковид-19, као и да промовишемо лепоте наше Србије. Свакако на друштвеним мрежама СРФС можете видети најаве за трку, као и слике хотела „Катићи“:

https://www.instagram.com/savezzarekreacijuifitnessrbije/

https://www.instagram.com/katicihotel/

https://www.facebook.com/SavezzaRekreacijuiFitnesSrbije/

https://www.facebook.com/hotelkatici/

О Аутору