Aktuelnosti

Počele prijave za KATIĆI CHALLENGE RACE

U selu Katići kod Ivanjice, u subotu 12.09. 2020., biće održana trka KATIĆI CHALLENGE RACE.  Start trke predviđen je za 11 časova, dok će podela startnih paketa biti istog dana u hotelu „Katići“ u periodu od 08:00 do 10:00 časova.

Svi učesnici mogu da odaberu da li će učestvovati u trci od 12km ili od 6km.

Startni paket sadrži: torbicu, majicu, startni broj, medalju, okrepu tokom trke, vaučer za hranu i piće nakon trke, kao i žurku uz goste iznenađenja. Najbrže trkače u muškoj i ženskoj kategoriji na obe trke očekuju vredne nagrade.

Prijave za trku traju do srede 09.09.2020. Da bi učestvovali u trci, potrebno je popuniti formu na linku  https://bit.ly/KaticCR i sačekati mejl sa dodatnim uputstvima. 

Svim učesnicima obezbeđen je popust u iznosu od 50% na noćenje, kao i sve dodatne usluge u hotelu Katići za dane: petak, 11.09.2020, subota 12.09.2020. i nedelja 13.09.2020. godine.

Organizator trke je Savez za rekreaciju i fitnes Srbije, nacionalni granski savez podržan od strane Ministarstva omladine i sporta koji okuplja više od 400 klubova i udruženja posvećenih raznovrsnim oblicima rekreacije.

Ovom trkom želimo da podstaknemo naše sugrađane na aktivan život i rekreaciju, uz poštovanje svih bezbenosnih mera usled pandemije virusom kovid-19, kao i da promovišemo lepote naše Srbije. Svakako na društvenim mrežama SRFS možete videti najave za trku, kao i slike hotela „Katići“:

https://www.instagram.com/savezzarekreacijuifitnessrbije/

https://www.instagram.com/katicihotel/

https://www.facebook.com/SavezzaRekreacijuiFitnesSrbije/

https://www.facebook.com/hotelkatici/

О Аутору