Vesti

Predstava za decu „Štrumfovi i majka priroda“

UTORAK 25.OKTOBAR, DOM KULTURE IVANJICA, 12 ČASOVA

PREDSTAVA ZA DECU

 „ŠTRUMFOVI I MAJKA PRIRODA“

Predstava je nastala po motivima popularne crtane serije, sa željom da se ispriča jedna nova priča sa popularnim likovima, namenjena je deci uzrasta od 2-10 godina.

U Štrumfoselu teku pripreme za veliki prolećni bal, Štrumfovi i Majka priroda bezbrižno „štrumfuju“ u šumi, dok strašni Gargamel kuje plan kako da uništi štrumfove. Oteo je Majku prirodu i začarao Štrumfetu da otme od Majke prirode knjigu za upravljanje vremenom. Uz pomoć začarane Štrumfete i knjige za upravljanje vremenom želi da dođe do Štrumfova. Štrumfovi su u problemu, ali zajedničkim snagama, udruženi uspevaju da omekšaju srce začaranoj, razmaženoj Štrumfeti pomogavši joj u nevolji.
Štrumfeta ponovo uči o prijateljstvu i dobroti i koliko je lepo deliti i dobro i loše sa prijateljima, takođe spoznaje veliku radost koja dolazi kroz pomoć najbližima. Kefalo, Gruber, Mrgud, Gricko,Trapavko, Veliki Štrumf uz pomoć dece i Štrumfete uspevaju da oslobode Majku prirodu i da strašnog Gargamela preobrate u Dobricu Gargamela koji na kraju pomaže Štrumfovima u pripremama u za prolećni bal.

О Аутору

Financ