Vesti

Prvi novogodišnji turnir u malom fudbalu

U periodu (25-30).12.2018. godine, realizovan je „PRVI NOVOGODIŠNJI TURNIR U MALOM FUDBALU“. Organizator turnira je bio KMF Ivanjica, a generalni pokrovitelji Opština Ivanjica, Sportski savez Ivanjica, kao i Kancelarija za mlade opštine Ivanjica.
Novogodišnji turnir u malom fudbalu opravdao je očekivanja. Na turniru je učestvovalo 11 ekipa raspoređenih u tri grupe. Nakon igre po grupama, takmičenje se nastavilo u četvrtfinalnim i polufinalnim utakmicama. Turnir je osvojila ekipa „REX TRANS“  koja je u odličnom finalu savladala ekipu „MOTEL RADOČELO“ rezultatom 5 : 4. Obe ekipe su, uglavnom činili igrači iz Kluba malog fudbala Ivanjica. 

Treće mesto osvojila je ekipa „CAFFE THE STREET“ koja je savladala ekipu „FILIPOVIĆ PREVOZ“ rezultatom 10: 4.

Za najboljeg igrača turnira  je proglašen Nenad Nikolić iz ekipe „REX TRANS“ , najbolji golman turnira je Đorđe Jovanović  iz iste ekipe, a pehar i priznanje za najboljeg strelca otišlo je u ruke Gorana Maričića iz ekipe „MOTEL RADOČELO“.

Treba posebno pohvaliti ponašanje svih aktera tokom 5 dana turnira kao i odličan odziv publike, koja je fer i korektno navijala, a za finalni duel tražila se karta više.

Kao prateće utakmice takmičarskog dela turnira odigrane su revijalne utakmice veterana kao i utakmica dece iz školice fudbala FK Javor.

Organizatori i generalni pokrovitelji turnira ćete se potruditi da ovaj turnir postane tradicija i da iz godine u godinu bude sve bolji i masovniji.

О Аутору

Financ