Vesti

Škola preživljavanja u okviru Škole u prirodi- Projekat Sasvim Prirodno

U okviru projekta „Sasvim prirodno“ koji realizuju Klub ekstremnih sportova „Stari Vlah“ i lokalna Kancelarija za mlade opštine Ivanjica, a finansijski podržava Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, u sredu 08.02.2017. godine na Dajića brdu na planini Golija će biti realizovana aktivnost Škola u prirodi – Škola preživljavanja, koju će voditi sertifikovani instruktori Gorske službe spasavanja.

Pozivamo sve zainteresovane mlade naše opštine da se za učešće u realizaciji ove aktivnosti prijave u prostorijama lokalne Kancearije za mlade opštine Ivanjica, putem poruke na fejsbuk stranici https://www.facebook.com/Mladi-Ivanjice-Kancelarija-za-mla…/ ili na mejl kzm.ivanjica@hotmail.com.

Prevoz do mesta realizacije aktivnosti je obezbeđen.

Broj mesta je ograničen, prednost imaju oni koji se prvi prijave.

Prijave traju dok se broj mesta ne popuni, a najkasnije do utorka 07.02.2017. godine do 12 časova.

Projekat „Sasvim prirodno“ je usklađen sa ciljevima Nacionalne strategije za mlade Republike Srbije, kao i sa Lokalnim akcionim planom za mlade opštine Ivanjica i ima za cilj promovisanje aktivizma i volonterizma kod mladih, kao i očuvanje životne sredine u Parku prirode Golija i drugim prirodnim okruženjima naše opštine.

Realizacija projekta „Sasvim prirodno“ je u toku i pozivaju se svi mladi zainteresovani da uzmu učešće na ovom projektu

О Аутору

Financ