Vesti

Škola preživljavanja u okviru Škole u prirodi- Projekat Sasvim Prirodno

У оквиру пројекта „Сасвим природно“ који реализују Клуб екстремних спортова „Стари Влах“ и локална Канцеларија за младе општине Ивањица, а финансијски подржава Министарство омладине и спорта Републике Србије, у среду 08.02.2017. године на Дајића брду на планини Голија ће бити реализована активност Школа у природи – Школа преживљавања, коју ће водити сертификовани инструктори Горске службе спасавања.

Позивамо све заинтересоване младе наше општине да се за учешће у реализацији ове активности пријаве у просторијама локалне Канцеарије за младе општине Ивањица, путем поруке на фејсбук страници https://www.facebook.com/Mladi-Ivanjice-Kancelarija-za-mla…/ или на мејл kzm.ivanjica@hotmail.com.

Превоз до места реализације активности је обезбеђен.

Број места је ограничен, предност имају они који се први пријаве.

Пријаве трају док се број места не попуни, а најкасније до уторка 07.02.2017. године до 12 часова.

Пројекат „Сасвим природно“ је усклађен са циљевима Националне стратегије за младе Републике Србије, као и са Локалним акционим планом за младе општине Ивањица и има за циљ промовисање активизма и волонтеризма код младих, као и очување животне средине у Парку природе Голија и другим природним окружењима наше општине.

Реализација пројекта „Сасвим природно“ је у току и позивају се сви млади заинтересовани да узму учешће на овом пројекту

О Аутору

Financ