Вести Култура

Књижевни приказ Маријане Дешић “Мастилом срца из дубине душе“

У оквиру програма „Завичајни писци у оку професора 3″, 18. марта 2017. године у Плавој сали Дома културе у Ивањици са почетком у 19 часова биће приређен књижевни приказ дела књижевнице и наше суграђанке Маријане Дешић под називом “Мастилом срца из дубине душе“ (о делима књижевнице Маријане Дешић). Реализатор књижевне вечери је ОШ “Вучић Величковић“ Међуречје а учесници су: професор српског језика и књижевности Милица Коларевић, професор ликовне културе Аурора Пивљаковић, стручни сарадник – педагог Драгана Караклајић и професор енглеског језика Драган Милоњић. За помоћ и подршку у реализацији књижевне вечери захвалност дугујемо координатору и иницијатору волонтерског програма „Завичајни писци у оку професора″- просветном саветнику из Школске управе Чачак – мр Данијела Микић.

Идеја овог програма је да наставници организују књижевне вечери, промоције или сусрете на којима ће представљати дела књижевника који живе и стварају у Моравичком округу или су пореклом из нашег завичаја.

Овим путем позивамо све ученике наше школе, њихове родитеље и пријатеље Фејсбук странице наше школе да 18. марта 2017. године са почетком у 19 часова дођу у Плаву салу Дома културе у Ивањици и сазнају нешто више о стваралаштву књижевнице Маријане Дешић.

О Аутору

Financ