Вести

Први новогодишњи турнир у малом фудбалу

У периоду (25-30).12.2018. године, реализован је „ПРВИ НОВОГОДИШЊИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ“. Организатор турнира је био КМФ Ивањица, а генерални покровитељи Општина Ивањица, Спортски савез Ивањица, као и Канцеларија за младе општине Ивањица.
Новогодишњи турнир у малом фудбалу оправдао је очекивања. На турниру је учествовало 11 екипа распоређених у три групе. Након игре по групама, такмичење се наставило у четвртфиналним и полуфиналним утакмицама. Турнир је освојила екипа „REX TRANS“  која је у одличном финалу савладала екипу „МОТЕЛ РАДОЧЕЛО“ резултатом 5 : 4. Обе екипе су, углавном чинили играчи из Клуба малог фудбала Ивањица. 

Треће место освојила је екипа „CAFFE THE STREET“ која је савладала екипу „ФИЛИПОВИЋ ПРЕВОЗ“ резултатом 10: 4.

За најбољег играча турнира  је проглашен Ненад Николић из екипе „REX TRANS“ , најбољи голман турнира је Ђорђе Јовановић  из исте екипе, а пехар и признање за најбољег стрелца отишло је у руке Горана Маричића из екипе „МОТЕЛ РАДОЧЕЛО“.

Треба посебно похвалити понашање свих актера током 5 дана турнира као и одличан одзив публике, која је фер и коректно навијала, а за финални дуел тражила се карта више.

Као пратеће утакмице такмичарског дела турнира одигране су ревијалне утакмице ветерана као и утакмица деце из школице фудбала ФК Јавор.

Организатори и генерални покровитељи турнира ћете се потрудити да овај турнир постане традиција и да из године у годину буде све бољи и масовнији.

О Аутору

Financ