Вести

СНС Ивањица јачи за три одборника

Ивањички локални парламент сада има 19 одборника СНС-а јер су се овој групацији придружили Видосава Милинковић, Вера Ђогатовић и Милијан Ђурашевић, дојучерашњи чланови Нове Србије. То је био повод конференције за новинаре којој су осим нових чланова ове политичке опције присуствовали и председник ОО СНС-а Зоран Лазовић И координатори странке за Моравички и Златиборски округ, Остоја Мијаиловић и Крсто Јањушевић.

Председник Општинског одбора СНС-а у Ивањици, Зоран Лазовић, изразио је задовољство што су поједини одборници опозције прешли у владајућу већину, додајући да је то доказ да општинска власт ради добро.

  • Сада смо значајно појачали наше редове. То је доказ да водимо одговорну власт и да радимо у интересу грађана.– рекао је Лазовић.
    Координатор СНС-а за Моравички округ, Остоја Мијаиловић, каже да је власт у Ивањици за нешто више од годину дана успела да убеди опозицију да ради праву ствар за општину.
  • Сведоци смо да је у целој западној Србији појачана активност опозције, али та активност се своди на мржњу према СНС. Овакво понашање опозиције штети локалним самоуправама, на овај начин терају инвеститоре. Порука опозицији је да не сме да прелази границу мржње, која већ постоји. Морамо учинити све да ови крајеви буду лепши и бољи. Као координатор, задовољан сам резултатима и инвестицијама а посебно бих истакао да ће ауто – пут за чију изградњу је потписан уговор, у много чему оживети овај крај, рекао је Мијаиловић.
    Мијаиловић је нагласио да је у СНС дозвољено учлањење свих заинтересованих, али да се морају поштовати основна начела.
  • Не припајамо људе који желе да кроз СНС остваре неку корист. Председник Аександар Вучић и Влада Србије улажу напоре да земља иде напред, да нам долазе страни инвеститори– рекао је Мијаиловић.

Координатор СНС-а за Златиборски округ, Крсто Јањушевић, каже да је ова странка сада богатија за троје сјајних и квалитетних људи, који су показали да цене рад и труд локалне власти.

  • Ови људи показали су да су уморни од странке која шири мржњу према СНС-у и Александру Вучићу. Али ми ћемо на сваку увреду са њихове стране одговорити неким пројектом, градњом аутопута, растом БДП, новим Центром за дијализу и другим инфраструктурним пријектима“, рекао је Јањушевић.
    Он додаје да СНС никога не мрзи, да жели опште добро и оним људима који не гласају за ту странку.

Нови одборник СНС-а, Милијан Ђурашевић, из ивањичког села Осоница истакао је да су изласком НС из републичке власти многи обећани пројекти остали само слово на папиру у његовој месној заједници. Зато је прихватио позив И прешао у СНС, због како је рекао одговорне политике коју спроводе.

Видосава Милинковић, која је такође прешла из НС у СНС, истакла је да се све време залагала за решавање проблема људи на селу за шта је, показало се, ова политичка опција имала више слуха у претходном периоду.

О Аутору

Financ