Vesti Konkursi i obaveštenja

Besplatna obuka o preduzetničkim i digitalnim veštinama

Udruženje Jednake mogućnosti“ iz Beograda i Opština Ivanjica

pozivaju žene iz ruralnih područja na

BESPLATNU OBUKU O PREDUZETNIČKIM I DIGITALNIM VEŠTINAMA
u Gimnaziji u Ivanjici, od
18.3. do 22.3.2019. godine

u okviru projekta Udruženja Jednake mogućnosti
DIGITALNE I PREDUZETNIČKE VEŠTINE ZA ŽENE U RURALNIM PODRUČJIMA“

Teme petodnevne obuke su:
OSNOVE RADA NA RAČUNARU
PREDUZETNIČKE VEŠTINE

Obuka će se održati u Gimnaziji u Ivanjici, od 18.3. do 22.3. Za sve polaznice su obezbeđeni ručak i osveženje, kao i naknada za prevoz. Sve zainteresovane žene mogu uzeti prijavni formular u pisarnici Opštine ( šalter br.1 u Uslužnom centru), gde treba i da ga predaju nakon popunjavanja.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj  telefona 032-5150307 – Milka Kaplanović.

Postoji i mogućnost prijave preko interneta, na linku https://goo.gl/forms/9rubBDT1a0KFxObf2

Rok za prijavljivanje: do 10. marta 2019.

Rezultati:                           do 12. marta 2019.

Obuku sprovodi Udruženje Jednake mogućnosti u saradnji sa opštinom Ivanjica u okviru programa ekonomskog osnaživanja žena iz ruralnih oblasti. Ovaj projekat je podržan od strane Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji (UN Women) u okviru projekta „Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti“, koji finansira Evropska unija, uz podršku Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost i Ministarstva za evropske integracije Republike Srbije.

Obuka u okviru projekta ima za cilj da pomogne ženama da steknu nova znanja i veštine za digitalnu ekonomiju, koja će im pomoći da pokrenu novu proizvodnju, poboljšaju plasman već postojećih usluga i proizvoda, ili konkurišu za posao.

Obuka će se odvijati na osnovu potpisanog Protokola o saradnji između Opštine Ivanjica i Udruženja „Jednake mogućnosti“.

Osim iz opštine Ivanjica, kroz ovaj projekat biće obučeno i po 20 žena iz opština Paraćin, Kuršumlija, Majdanpek, Knić i Ljubovija. Edukovane i osnažene žene iz svih ovih sredina postaće deo mreže žena digitalnih preduzetnica iz ruralnih područja, sa ciljem međusobne podrške, razmene znanja i ideja.

PRIJAVITE SE DA ZAJEDNO UČIMO I NAPREDUJEMO U DIGITALNOJ EKONOMIJI!

Ovaj projekat je podržan od strane Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji (UN Women) u okviru projekta „Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti“, koji finansira Evropska unija.

О Аутору

Financ