Kultura

Festival mladih talenata

Kancelarija za mlade opštine Ivanjica  u narednom periodu u okviru aktivnosti planiranih Lokalnim akcionim planom za mlade opštine Ivanjica za 2016, godinu realizovaće „Festival mladih talenata“ koji je po prvi put u našoj opštini realizovan prošle godine.

 „Festival mladih talenata“ ima za cilj da okupi najbolje mlade talente naše opštine iz različitih oblasti, promoviše njihov talenat, rad, umeće, a sve sa zadatkom da pomogne u ostvarenju njihovih ciljeva i usavršavanje talenta kroz promociju i savete stručnih lica. Stručni žiri na festivalu biće sastavljen od tri člana i to: profesor muzičke kulture – Anita Pešić Ivković, glumac Užičkog narodnog pozorišta Hadži Nemanja Jovanović i profesor srpskog jezika i književnosti Marija Parpura.

 Predfinalno veče planirano je za 01.11.2016. godine, dok je finalno veče planirano za 10.11.2016. godine. Stručni žiri će u predfinalnoj večeri izvršiti selekciju učesnika koji prolaze u finale. 

 Trenutno je u toku takmičenje i izbor učenika za festival na nivou škola, dok će oko daljih aktivnosti javnost biti blagovremeno obaveštena.

О Аутору

Financ