Vesti

Film “Zver“

Film  ZVER

24 i 25. april u 20 časova

Dom kulture Ivanjica

Dobro poznata tema o vukodlacima, obrađena je  na novi, interesantniji način u debitantskom ostvarenju “Zver” reditelja Frica Boma. Glavne uloge poverene su mladoj i talentovanoj glumici Bel Pauli i fenomenalnoj Liv Tajler,  koja se vraća na veliko platno nakon nekoliko godina pauze.

Ova  je uzbudljiva horor fantazija o tinejdžerki kojoj će se život promeniti iz korena kad bude otkrila mračnu tajnu iz svog traumatičnog detinjstva.

 Ana je provela ceo život pod budnim okom misterioznog čoveka koji joj se predstavljao kao otac. On je od devojčice skrivao njeno poreklo i držao je zatočenu na tavanu zabačene kuće, usadivši joj strah od Zveri – čudovišta koje luta šumom i jede decu. U 16. godini, Anu pronalazi šerif obližnjeg gradića, Elen Kuper, koja joj pomaže da zaboravi traume i započne novi život. Uz pomoć Reja, simpatičnog mladića, Ana će ubrzo spoznati čari tinejdžerkog doba. Međutim, kako se u njoj bude budila devojka, tako će polako početi da joj se vraćaju košmari iz detinjstva. Priče o krvoločnoj Zveri proganjaće je sve dok ne bude otkrila zastrašujuću istinu o sebi…

Cena karte: 200 dinara!

О Аутору

Financ