Kultura

Ivanjičani uživali u ljubavnoj komediji „Pazi šta želiš“

Ivanjička publika sinoć je imala priliku da vidi predstavu „Pazi šta želiš“, producenta Andrije Miloševića, u režiji Jane Maričić, u kojoj glavne uloge igraju: Radovan Vujović, Aleksandar Radojičić i Aleksandra Tomić.

„Pazi šta želiš“ je ljubavna komedija. Dva tridesetpetogodišnja prijatelja imaju duhovite i stereotipne zablude o ženama i maštom kreiraju idealnu sliku žene koja bi zadovoljila sve njihove potrebe. Nekim čudom žena po njihovoj meri se pojavljuje i tada upadaju u najrazličitije zamke svojih želja. Zbunjeni pred ostvarenjem svojih iluzija, uviđaju da prava ljubav leži u nesavršenosti i rešavaju da se ipak prepuste riziku – realnom upuštanju u neizvesno i uzbudljivo putovanje kroz muško-ženske odnose.

Ivanjičani su nakon dva sata uživanja u predstavi ispratili glumce gromoglasnim aplauzom i iskoristili priliku da se slikaju sa njima a direktor Doma kulture sa svojim saradnicima kao svaki dobar domaćin ugostio je glumce pri čemu su oni izrazili želju da ponovo dođu u Ivanjicu.

О Аутору

Financ