Vesti Konkursi i obaveštenja

Javni poziv za učešće na projektu Radnom integracijom do zapošljavanja mladnih na lokalu

Lokalnoj Kancelariji za mlade opštine Ivanjica na konkursu kod Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije je odobren projekat pod nazivom „Radnom integracijom do zapošljavanja mladih na lokalu“.

Glavni cilj ovog projekta je da se doprinese zapošljavanju, povećanju zapošljivosti i smanjenju nezaposlenosti mladih u našoj opštini. Projekat se realizuje u saradnji sa partnerskom kompanijom „Matis“ D.O.O. iz Ivanjice koja se kroz ugovor o partnerstvu obavezala da će, nakon realizacije aktivnosti predviđenih projektom, zaposliti minimum 10 mladih ljudi.

Radna mesta koja se nude mladima u partnerskoj firmi su:

  1. Radnik na poslovima kantovanja pločastih materijala;
  2. Radnik na poslovima pakovanja proizvoda;
  3. Radnik na poslovima obradnih centara za MDF profile;
  4. Referent nabavke;
  5. Magacinski radnik.

Projekat će biti realizovan kroz nekoliko većih aktivnosti, a prva aktivnost na projektu je RASPISIVANJE JAVNOG POZIVA za 40 zainteresovanih mladih naše opštine da se prijave za učešće na projektu.

Na samom početku 40 mladih osoba će proći set edukacija na teme veština za olakšano zapošljavanje, radne prakse, prekvalifikacije i dokvalifikacije, kao i upoznavanja sa samom MATIS kompanijom i njenim organizacionim jedinicama. Nakon toga mladi koji budu prošli pomenute obuke predaće svoj CV partnerskoj kompaniji „Matis“ D.O.O. od kojih će oni odabrati 20 koji će proći dvomesečnu radnu praksu. Od odabranih 20 praktikanata kompanija će zaposliti minimum njih 10 koji se budu najbolje pokazali zadovoljili zahteve definisane opisom radnim mesta.

Kao što je pomenuto sigurno zaposlenje mladih obezbeđeno je kroz ugovornu obavezu između partnerske kompanije i nosioca projekta, koja je potpisana pre samog slanja projekta na konkurs i bila je deo projektne dokumentacije, tako da ovom prilikom POZIVAMO SVE NEZAPOSLENE ZAINTERESOVANE MLADE da se uključe u realizaciju projekta i dođu do zaposlenja.

Mladi se mogu prijaviti putem mejla: kzm.ivanjica@hotmail.com slanjem osnovnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, broj telefona i mejl adresa) ili lično u prostorijama lokalne Kancelarije za mlade opštine Ivanjica radnim danima od 07:30 do 15:30 časova.

POZIV JE OTVOREN DO 11.06.2017. godine.

ISKORISTITE ŠANSU I OBEZBEDITE SEBI POSLOVNI ANGAŽMAN.

О Аутору

Financ