Vesti Kultura

Književni prikaz Marijane Dešić “Mastilom srca iz dubine duše“

U okviru programa „Zavičajni pisci u oku profesora 3″, 18. marta 2017. godine u Plavoj sali Doma kulture u Ivanjici sa početkom u 19 časova biće priređen književni prikaz dela književnice i naše sugrađanke Marijane Dešić pod nazivom “Mastilom srca iz dubine duše“ (o delima književnice Marijane Dešić). Realizator književne večeri je OŠ “Vučić Veličković“ Međurečje a učesnici su: profesor srpskog jezika i književnosti Milica Kolarević, profesor likovne kulture Aurora Pivljaković, stručni saradnik – pedagog Dragana Karaklajić i profesor engleskog jezika Dragan Milonjić. Za pomoć i podršku u realizaciji književne večeri zahvalnost dugujemo koordinatoru i inicijatoru volonterskog programa „Zavičajni pisci u oku profesora″- prosvetnom savetniku iz Školske uprave Čačak – mr Danijela Mikić.

Ideja ovog programa je da nastavnici organizuju književne večeri, promocije ili susrete na kojima će predstavljati dela književnika koji žive i stvaraju u Moravičkom okrugu ili su poreklom iz našeg zavičaja.

Ovim putem pozivamo sve učenike naše škole, njihove roditelje i prijatelje Fejsbuk stranice naše škole da 18. marta 2017. godine sa početkom u 19 časova dođu u Plavu salu Doma kulture u Ivanjici i saznaju nešto više o stvaralaštvu književnice Marijane Dešić.

О Аутору

Financ