Vesti

Našem Ivanjičaninu Dragomiru Mijailoviću uručena plaketa za životno delo i doprinos bokserskom sportu

U hotelu Šumadija na Banovom Brdu, prošlog četvrtka je održan sastanak AIBA sudija Bokserskog saveza Srbije i generalnog sekretara. Od 12 sudija sa AIBA zvanjem, izostala su samo dvojica, Zoran Filipović i Živan Simić. Pored naših najiskusnijih delilaca pravde, kao specijalan gost bio je i bivši sudija iz Ivanjice, a sada predsednik Sudijske organizacije Šumadije, Dragomir Mijailović, a kome je uručena plaketa za životno delo i doprinos bokserskom sportu.

Sastanak je protekao u sjajnoj atmosferi, a sami akteri su se veoma lako i brzo dogovarali oko svih tema koje su bile na dnevnom redu. Izabran je novi predsednik Sudijske organizacije, kao i članovi Sudijske komisije i njihovi zamenici, utvrđena su pravila delegiranja, ovlašćenja ali i obaveze ove organizacije.

Tako je novi predsednik bivši sudija iz Kragujevca Radoslav Raca Miletić, a članovi Sudijske komisije Momčilo Jakovljević, Andrea Janković i Milorad Gligić. Njihovi zamenici su Miloš Danilović, Radiša Sarić i Igor Škundrić.

Novi predsednik Sudijske organizacije, kao i članovi komisije, već u toku oktobra će obaviti prvi sastanak u Beogradu, gde će odrediti sudije za međunarodni turnir „Zlatna rukavica“ koji je na programu krajem novembra, plan održavanja obaveznih kvartalnih skupova, kao i rad na stvaranju novog sudijskog kadra.

Sastanku su prisustvovali: Dragomir Mijailović, Milorad Gligić, Vladimir Sekulić, Radiša Sarić, Nebojša Živanović, Andrea Janković, Marko Đuričić, Branislav Damnjanovski, Momčilo Jakovljević, Aleksandar Vučićević, Miloš Danilović i Dragoljub Radović.

О Аутору

Financ