Vesti

Predsednik opštine ugostio mališane u okviru Dečije nedelje

У оквиру Дечије недеље председник општине Ивањица Зоран Лазовић угостио је ученике и њихове наставнике у свом кабинету. Том приликом одговарао је на питања малишана, прихватио њихове предлоге за бољи и здравији живот младих у овом граду, па их након тога позвао да замене улоге и провере да ли је председничка фотеља толико удобна.
-Ово ми је најрадоснији дан од када сам преузео функцију председника општине. Задовољство је видети ваша насмејана лица, чути паметне и искрене предлге и оно што могу данас да вам обећам је да ћу учити све што је у мојој моћи да безбрижно одрастате у Ивањици. Предано ћемо радити на стварању повољног привредног амбијента, трудићемо се да обогатимо спортске и културне догађаје како би се са задовољством, после завршеног факултета, вратили у своје родно место и стеченим знањем и искуством дали несебичан допринос његовом даљем развоју. – истакао је председник општине Ивањица, Зоран Лазовић.

kod-predsednika-2
Основци су постављали занимљива питања а највише их је истересовало да ли ће бити нових спортских терена, отвореног базена, скијалишта на Голији и додатних семафора у близини школа. Они су указали и на проблем паса луталица, паркираних аутомобила по тротоарима и потребе да се ажурније чисте улице и одвози смеће из контејнера.
Председник општине Ивањица најавио је да ће највише улагања ове године бити на планини Голији где се планирају капиталне инвестиције у оквиру којих ће Голија гондолама бити повезана са Копаником. Такође, пројекат вредан 56 милиона динара односи се на изградњу два отворена и једног затвореног кошаркашког терена а убрзо ће бити у фукцију и спортака дворана која ће квалитетом одговарати европским текмичењима и отворен базен на Јелића пољу. Лазовић је нагласио да ће у што краћем року бити постављени лежећи полицајци и светлосна сигналитација на свим прилазима школама и фрекветним саобраћајницама. У плану је постављање и градског видео надзора.
Након једночасовног разговора са малишанима први човек ивањичке општине позвао их је да замене улоге па су добили прилику да седну у председничку фотељу и осете сву драж али и одговорност овог посла.zamenili-ulogeu-predsednickoj-fotelji

О Аутору

Financ