Vesti

Obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka- Subota -centar grada sa početkom u 12 časova

U subotu 15. februara 2020. godine lokalna Kancelarija za mlade opštine Ivanjica i Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka “NURDOR” u saradnji ostalim lokalnim partnerima obeležiće Svetski dan dece obolele od raka javnim humanitarnim skupom u Centru grada u periodu od 12 do 14 časova.

Ove godine kampanja se realizuje pod nazivom „Mnogo je važno da zagrliš snažno“ u dva dela. U prvom delu kampanje posetioci će imati priliku da kupovinom balona, narukvica ili drugog promotivnog materijala daju svoj doprinos borbi protiv raka kod dece i podrže veliki projekat “Nurdor, Roditeljske kuće, za proširenje kapaciteta za besplatan smeštaj dece i mladih“ iz svih delova Srbije tokom lečenja na pedijatrijskim hemato-onkološkim odeljenjima u Beogradu.

U 13 časova, ka nebu će biti pušten balon, čime će simbolično biti poslata poruka podrške svim mališanima koji se leče od raka kao i u ime sećanja na sve one koji nažalost nisu više sa nama.

Drugi deo kampanje podrazumeva uključivanje svih zainteresovanih preduzetnika koji žele da pomognu kroz uplatu novca na tekući račun ili kroz ponudu neke svoje usluge ili proizvoda kupcu u zamenu za slanje SMS poruke.

Broj tekućeg računa za donacije za podšrku projektu je: 170-30010715000- 82, dok se usluga SMS servis može realizovati slanjem SMS poruke na 1150. Cena poruke je 100 dinara za sve mreže.

Pozivamo sve institucije, preduzetnike, udruženja, sportske klubove i sve ljude dobre volje ukoliko su u mogućnosti da posete i podrže ovu akciju.

О Аутору

Financ