Vesti

Održan sastanak predsednika mesnih zajednica opštine Ivanjica sa predstavnicima SUP-a na temu obezbeđivanja i zaštite privatne svojine

U petak 30.09.2016. godine u skupštinskoj sali Opštine Ivanjica održan je sastanak svih predsednika mesnih zajednica Opštine Ivanjica kao i članova saveta sa načelnikom SUP-a Bogoljubom Popovićem i komandirom Milošem Maričićem. Sastanku su takođe prisustvovali predsednik opštine Zoran Lazović zajedno sa njegovim zamenikom Momčilom Mitrovićem i pomoćnikom Nenadom Glavinićem. Načelnik Popović je otvorio sastanak sa temom zaštite o obezbeđivanje privatne svojine. Tokom sastanka ukazao je na pojedinosti kako bi građani trebali da postupaju prilikom obezbeđivanja privatne svojine.

Istog dana održan je sastanak predsednika opštine Zorana Lazovića sa predsednicima MZ-a gde je razgovarano o problemima sa kojima se mesne zajednice susreću i načina kako bi ih rešili. Tokom sastanka predsednik Lazović je obrazložio šta je se radilo proteklih meseci , kakvi su angažmani opštine bili i sa kakvim se problemima susretao tokom rada.

О Аутору

Financ