Vesti

Raspisivanje konkursa «Krv život znači » 2017.

Crveni krst Srbije tradicionalno kao i svake godine raspisuje umetnički konkurs pod nazivom “ Krv život znači.” Konkurs Crvenog krsta Srbije biće raspisan od 13.februara do 13.aprila 2017.godine.
Tema konkursa je promocija dobrovoljnog, anonimnog i neplaćenog davalaštva krvi. Ove godine se uvodi mogućnost da sve uzrasne kategorije konkurišu video radom i fotografijom, tako da umetnički konkurs “Krv život znači” od 2017. godine sadrži 4 kategorije: literarni, likovni rad, video format i fotografiju.
Prošle godine dobijeno je 17 novih video radova koji se koriste u različitim promotivnim prilikama. Svi filmovi iz 2014.2015. i 2016. Godine se nalaze na Google+ stranici pod nazivom “Krv život znači”, a do sada imaju preko 12.000 pregleda. Svoje mlade volontere i saradnike iz srednjih škola možete uputiti na facebook profil Crvenog krsta Srbije i Google+ stranicu “Krv život znači” od 13. februara 2017. radi detaljnijih informacija i upoznavanja sa uslovima konkursa.
Sve uslove konkursa šalejmo vam i u propratnom dokumentu – Propozicija za učešće na konkursu “Krv život znači” 2017.
Na konkursu imaju pravo učešća samo radovi učenika osnovnih i srednjih škola koje su organizacije Crvenog krsta Ivanjica dostavile Crvenom krstu Srbije.

Propozicije konkursa

О Аутору

Financ