Vesti

Učo dobija novi auto za prevoz đaka

Vidosav Kolarević – Učo, direktor ‘’OŠ ‘’Milan Vučićević- Zverac’’ iz ivanjičkog sela Bratljevo, koji svakodnevno prelazi 140 kilometara prevozeći učenike do škole, dobiće novu ladu nivu, saopštili su čelni ljudi opštine Ivanjica.

Direktor Kolarević presrećan je što će moći đake ubuduće da vozi u novoj ‘’nivi’’ i zahvalan opštini Ivanjica koja je dosta učinila kako bi uslovi za rad u ovoj školi bili dobri.

Naša ‘’niva’’ koju smo dobili od poljske ambasade još 2007. godine prešla je 260 hiljada kilometara po jako teškom i nepristupačnom terenu i u lošem je stanju. Ova donacija značiće nam baš puno.–ističe Vidosav Kolarević

Predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović, kaže da će lokalna samouptrava u saradnji sa donatorima nabaviti nekoliko vozila neophodih za funkcionisanje prosvetnih i zdravstvenih ustanova ali je svakako bratljevačka škola prioritet.

Oni su to zaslužili, đaci i zaposleni na čelu sa direktorom zaista su primer kako jedna ustanova treba da funkcioniše. Na nama iz lokalne samouprave je da im obezbedimo dobre uslove za rad i za to ćemo se maksimalno zalagati. –rekao je Lazović.

О Аутору

Financ