Култура

Фестивал младих талената

Канцеларијa за младе општине Ивањица  у наредном периоду у оквиру активности планираних Локалним акционим планом за младе општине Ивањица за 2016, годину реализоваће „Фестивал младих талената“ који је по први пут у нашој општини реализован прошле године.

 „Фестивал младих талената“ има за циљ да окупи најбоље младе таленте наше општине из различитих области, промовише њихов таленат, рад, умеће, а све са задатком да помогне у остварењу њихових циљева и усавршавање талента кроз промоцију и савете стручних лица. Стручни жири на фестивалу биће састављен од три члана и то: професор музичке културе – Анита Пешић Ивковић, глумац Ужичког народног позоришта Хаџи Немања Јовановић и професор српског језика и књижевности Марија Парпура.

 Предфинално вече планирано је за 01.11.2016. године, док је финално вече планирано за 10.11.2016. године. Стручни жири ће у предфиналној вечери извршити селекцију учесника који пролазе у финале. 

 Тренутно је у току такмичење и избор ученика за фестивал на нивоу школа, док ће око даљих активности јавност бити благовремено обавештена.

О Аутору

Financ