Вести

Нашем Ивањичанину Драгомиру Мијаиловићу уручена плакета за животно дело и допринос боксерском спорту

У хотелу Шумадија на Бановом Брду, прошлог четвртка је одржан састанак АИБА судија Боксерског савеза Србије и генералног секретара. Од 12 судија са АИБА звањем, изостала су само двојица, Зоран Филиповић и Живан Симић. Поред наших најискуснијих делилаца правде, као специјалан гост био је и бивши судија из Ивањице, а сада председник Судијске организације Шумадије, Драгомир Мијаиловић, а коме је уручена плакета за животно дело и допринос боксерском спорту.

Састанак је протекао у сјајној атмосфери, а сами актери су се веома лако и брзо договарали око свих тема које су биле на дневном реду. Изабран је нови председник Судијске организације, као и чланови Судијске комисије и њихови заменици, утврђена су правила делегирања, овлашћења али и обавезе ове организације.

Тако је нови председник бивши судија из Крагујевца Радослав Раца Милетић, а чланови Судијске комисије Момчило Јаковљевић, Андреа Јанковић и Милорад Глигић. Њихови заменици су Милош Даниловић, Радиша Сарић и Игор Шкундрић.

Нови председник Судијске организације, као и чланови комисије, већ у току октобра ће обавити први састанак у Београду, где ће одредити судије за међународни турнир „Златна рукавица“ који је на програму крајем новембра, план одржавања обавезних кварталних скупова, као и рад на стварању новог судијског кадра.

Састанку су присуствовали: Драгомир Мијаиловић, Милорад Глигић, Владимир Секулић, Радиша Сарић, Небојша Живановић, Андреа Јанковић, Марко Ђуричић, Бранислав Дамњановски, Момчило Јаковљевић, Александар Вучићевић, Милош Даниловић и Драгољуб Радовић.

О Аутору

Financ