Вести

“ПРИВРЕДНИ ФОРУМ МЛАДИХ 2016 В.2” Конференција омладинског предузетништва

Привредна комора Србије у сарадњи са Привредним форумом младих, а уз подршку Развојне агенције Србије организује конференцију „Привредни форум младих 2016“, која се реализује у оквиру пројекта „Караван омладинског предузетништва – Програм подршке оснивању омладинских компанија, као и оснаживању и поспешивању омладинског предузетништва на територији Републике Србије“.
Конференција ће трајати пет дана у периоду од 12. до 16. децембра, а могућност учешћа ће остварити тридесет тимова (укупно 60 учесника) који на најбољи начин представе своју пословну идеју. Циљ је да се на свеобухватан начин поспеши информисаност код младих када је реч о оснивању сопственог посла. Учесници ће током трајања конференције имати прилику да развију своју идеју, напишу бизнис план и кроз рад са стручним предавачима и менторима стекну неопходно знање из области маркетинга, продаје, администрације, финансија.

Место одржавања конференције је студентско одмаралиште “Радојка Лакић” на Авали. Пројектом је стипендирано 90% трошкова учешћа на конференцији сваког члана. Преосталих 10% котизације у износу од 1200 РСД представља показатељ преданости и мотивисаности учесника за учешће на конференцији. У ту цену урачунати су смештај и оброци за све дане током трајања конференције.

*Услови за пријаву:
-до 30 година старости
-обавезне пријаве у пару (све тимове чине 2 особе)
Не чекајмо прилике, створимо их заједно!

ПРИЈАВИ СЕ!

О Аутору

Financ