Актуелности Вести

У марту се ради ауто-пут Прељина-Пожега! Михајловић-Реконструисаћемо и правац према Девићима

Све је спремно за почетак изградње ауто-пута од Прељине до Пожеге и радови би требало да почну у марту, изјавила је данас потпредседница владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић. Она је то изјавила у Лучанима где је са челницима Моравичког округа одржала састанак на тему инфраструктурних пројеката важних за тај крај и целу Србију. Разговарало се и о почетку Моравског коридора као и о инфраструктурним пројектима важним за ове локалне самоуправе. Том приликом први човек предузећа ’’Путеви Србије’’, Зоран Дробњак, рекао је да ће ускоро кренути реконструкција три километра пута Придворица –Девићи.

Миливоје Доловић, захвалиоје потпредседници Михајловић и Влади Србије на подршци напомињући да су данас одржана два успешна састанка, на којима је било речи о свим важним пројектима за овај крај Србије.

Данашњем састанку са челницима Моравичког округа присуствовали су Слободан Јоловић, начелник Моравичког округа, Милун Тодоровић, градоначелник Чачка, Дејан Ковачевић, председник Општине Горњи Милановац, Зоран Лазовић, председник Општине Ивањица, Зоран Дробњак, директор Путева Србије, Мирољуб Јевтић, директор „Инфраструктура железница“, начелници општинских управа, као и државни секретари и помоћници министарке.
Извор : ИНФОЛИГА

О Аутору

Financ