Вести

Учо добија нови ауто за превоз ђака

Видосав Коларевић – Учо, директор ‘’ОШ ‘’Милан Вучићевић- Зверац’’ из ивањичког села Братљево, који свакодневно прелази 140 километара превозећи ученике до школе, добиће нову ладу ниву, саопштили су челни људи општине Ивањица.

Директор Коларевић пресрећан је што ће моћи ђаке убудуће да вози у новој ‘’ниви’’ и захвалан општини Ивањица која је доста учинила како би услови за рад у овој школи били добри.

Наша ‘’нива’’ коју смо добили од пољске амбасаде још 2007. године прешла је 260 хиљада километара по јако тешком и неприступачном терену и у лошем је стању. Ова донација значиће нам баш пуно.–истиче Видосав Коларевић

Председник општине Ивањица, Зоран Лазовић, каже да ће локална самоуптрава у сарадњи са донаторима набавити неколико возила неопходих за функционисање просветних и здравствених установа али је свакако братљевачка школа приоритет.

Они су то заслужили, ђаци и запослени на челу са директором заиста су пример како једна установа треба да функционише. На нама из локалне самоуправе је да им обезбедимо добре услове за рад и за то ћемо се максимално залагати. –рекао је Лазовић.

О Аутору

Financ