Vesti

Mališani dobili park na Mrkočevcu

У оквиру кампање „Не прљај. Немаш изговор!“, коју спроводе СББ, Унитед Гроуп Фондација и Тотал ТВ, дониран је парк за децу у Ивањици, у дворишту дечијег вртића Звончица на Мркочевцу.
Донацијом паркова, компаније желе да омогуће најмлађима да уживају у дружењу и игри на отвореном. Поред простора за игру, деци ће на располагању бити и нови тобогани, љуљашке, клацкалице и пењалице. Постављене су клупе, као и канте за смеће, како би површине за игру остале чисте.
Поводом отварања парка, присутнима је добродошлицу пожелела Зорица Бошњаковић, координатор Унитед Гроуп Фондације, као и Зоран Лазовић, председник општине Ивањица.
-У оквиру кампање „Не прљај. Немаш изговор!“, спровели смо акције чишћења у више од 20 градова, желећи сопственим примером да покажемо како је могуће живети у лепшем и здравијем окружењу. У оквиру кампање смо донирали паркове широм земље, јер желимо да најмлађим суграђанима обезбедимо место за игру на отвореном, али и да науче да простор и места где проводе време одржавају чистим и не бацају ђубре где му није место. На тај начин ће од малена имати еколоску свест коју ће моћи да пренесу и на остатак свог окружења. Ивањица је један од 16 градова који је захваљујуци донацији УГ, СББ-а и Тотал ТВ-а, обезбедио још један простор за игру својој деци. Данас, након Ивањице ћемо отворити и паркове у Ариљу и Севојну. – изјавила је Зорица Бошњаковић, координатор Унитед Гроуп Фондације.
-Желим да се захвалим компанији СББ, УГ Фондацији и Тотал ТВ-у на донацији и доброј вољи, као и на томе што представљају компаније које имају слуха за наше најмладје. Ово је велика ствар за нашу општину и у име Ивањице желим да се захвалим на лепој сарадњи и очекујем да ћемо убудуће радити на сличним пројектима. – изјавио је Зоран Лазовић, председник општине Ивањица.
Друштвено одговорна кампања „Не прљај. Немаш изговор!“, покренута је са циљем одговорног понашања према животној средини. Подршку иницијативи дале су и личности из јавног живота, које су мотивационим порукама позвале на промену свести свих нас.

opstina-1

О Аутору

Financ