Vesti

Muzičko poetsko veče „KABARE ROMANTIKA“

PETAK 13.DECEMBAR, 20 ČASOVA

Dom kulture Ivanjica – Velika sala

Muzičko poetsko veče  „KABARE ROMANTIKA“

     U petak 13. decembra, u 20 časova.. u sali ivanjičkog Doma kulture Vladimir Vještić Vlaad održaće muzičko-poetsko veče, pod nazivom „Kabare romantika“, ili  „Čuvam te od istine“…

     Uz gitaru i klavirsku pratnju pijaniste Zorana Tutunovića, istaknutog nacionalnog umetnika i člana Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“, Vlaad nam, kroz svojevrsno muzičko – poetsko vođenje, osim svojih, izvodi i nezaboravne kompozicije Balaševća, Arsena, Bore, Kemala Montena, Džonija, Bajage, Šerbedžije..

     Reč je o „proizvodu“ sačinjenom od prijatnih muzičkih „ukusa i mirisa“, a koji nas vraća (kako autor kaže) – na, „fabrička podešavanja“.

     Vladimir Vještić Vlaad je Ivanjičanin . Iza njega  je četiri decenije muzičke karijere, tokom koje je imao nastupe širom bivše Jugoslavije, kao i u više evropskih metropola gde žive ljudi čije je poreklo s naših prostora.

Pre dve godine snimio je dve pesme koje su na mrežama imale više desetina hiljada pregleda, i koje je izvodio u medijima s nacionalnom pokrivenošću, i o kojima su pisali internet portali.

Vladimirove pesme možete poslušati na njegovom jutjub kanalu https://www.youtube.com/channel/UCdqBIEj9pKBBDuIvZ5lVuNw  i na fejsbuk stranici https://www.facebook.com/Vlaad68/

Cena karte: 150 dinara.

Dođite na muzičko  poetsko veče našeg Ivanjičanina,

Vladimira Vještića Vlaada!

О Аутору

Financ