Vesti

Muzičko poetsko veče „KABARE ROMANTIKA“

ПЕТАК 13.ДЕЦЕМБАР, 20 ЧАСОВА

Дом културе Ивањица – Велика сала

Музичко поетско вече  „КАБАРЕ РОМАНТИКА“

     У петак 13. децембра, у 20 часова.. у сали ивањичког Дома културе Владимир Вјештић Влаад одржаће музичко-поетско вече, под називом „Kабаре романтика“, или  „Чувам те од истине“…

     Уз гитару и клавирску пратњу пијанисте Зорана Тутуновића, истакнутог националног уметника и члана Уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички“, Влаад нам, кроз својеврсно музичко – поетско вођење, осим својих, изводи и незаборавне композиције Балашевћа, Арсена, Боре, Kемала Монтена, Џонија, Бајаге, Шербеџије..

     Реч је о „производу“ сачињеном од пријатних музичких „укуса и мириса“, а који нас враћа (како аутор каже) – на, „фабричка подешавања“.

     Владимир Вјештић Влаад је Ивањичанин . Иза њега  је четири деценије музичке каријере, током које је имао наступе широм бивше Југославије, као и у више европских метропола где живе људи чије је порекло с наших простора.

Пре две године снимио је две песме које су на мрежама имале више десетина хиљада прегледа, и које је изводио у медијима с националном покривеношћу, и о којима су писали интернет портали.

Владимирове песме можете послушати на његовом јутјуб каналу https://www.youtube.com/channel/UCdqBIEj9pKBBDuIvZ5lVuNw  и на фејсбук страници https://www.facebook.com/Vlaad68/

Цена карте: 150 динара.

Дођите на музичко  поетско вече нашег Ивањичанина,

Владимира Вјештића Влаада!

О Аутору

Financ