Vesti Konkursi i obaveštenja

Poziv za dostavljanje predloga za junsku nagradu

            Na osnovu Odluke o ustanovljenju nagrada i drugih priznanja opštine Ivanjica, i Odluke o ustanovljenju javnog priznanja – zvanja ,,Počasni građanin opštine Ivanjica“ ( ,,Sl. List opštine Ivanjica“ br.7/2013), Savet za kadrovska, administrativna i mandatna pitanja Skupštine opštine Ivanjica.

POZIV

            Sva pravna i fizička lica da podnesu pismene predloge za junsku nagradu koja se dodeljuje povodom Dana opštine u vidu: povelje, plakete, pohvale i nagrade kao poseban vid javnog priznanja za postignute rezultate i dostignuća u svim oblastima stvaralaštva od značaja za unapređenja, razvoj i afirmaciju opštine Ivanjica. Nagrade se mogu dodeljivati ustanovama, preduzećima, mesnim zajednicama, organima i pojedinim građanima.

            Na osnovu Odluke o ustanovljenju javnog priznanja – zvanja ,,Počasni građanin opštine Ivanjica“, Savet za kadrovska, administrativna i mandatna pitanja Skupštine opštine Ivanjica objavljuje poziv za dostavljanje predloga za javno priznanje ,,Počasni građanin opštine Ivanjica“ koje se dodeljuje za izuzetan i višegodišnji doprinos: u razvoju opštine iz različititih oblasti; u afirmaciji opštine u zemlji i inostranstvu; u pružanju humanitarne pomoći i donacija; unapređenju i razvoju lokalne samouprave.

            Predloge sa obrazloženjem dostaviti na adresu : SKUPŠTINA OPŠTINE IVANJICA, ul. Venijamina Marinkovića br. 1 sa naznakom SAVETU ZA KADROVSKA, ADMINISTRATIVNA I MANDATNA PITANJA.

                        Rok za dostavu predloga je 05. jun 2019. godine do 15 časova.

SAVET ZA KADROVSKA, ADMINISTRATIVNA
I MANDATNA PITANJA OPŠTINE IVANJICA
PREDSEDNIK SAVET            

Aleksandar Mitrović                    

О Аутору

Financ