Vesti

Predsednik opštine nagradio najbolje učenike osnovnih i srednjih škola

Председник општине Ивањица, Зоран Лазовић, примио је 45 најбоља ученика основних и средњих школа ивањичке општине. Вуковцима су уручене дипломе уз новчане награде од по 12.000 динара. Уз честитке за успех који су постигли током школовања, први човек ивањичке општине пожелео им је пуно среће и добрих резултата у будућности истичићи да су они највеће благо које локална заједница има.

  • Искрено се надам да ћете у будућности остварити зацртане циљеве и забележити одличне резултате током школовања. Не сумњам да су пред вама велики успеси јер сте досадашњим радом показали висок ниво знања, одговорности и преданости што су основни параметри за успех и велика дела која вас очекују. Локална самоуправа уложила је у протеклој и овој години значајна средства за стицање бољих услова у просвети, напоменућу само да је за ОШ ’’Вучић Величковић’’ у Медјуречју опредељено 22.000.000 динара, за комплетно реновирање ОШ ’’Мајор Илић’’ у Кушићима издвојено је 44.000.000 динара, 6.500.000 динара предвиђено је за грејање хале у ОШ’’Сретен Лазаревећ’’ у Приликама, недавно смо набавили и вредну рачунарску опрему за све школе, планирано је 7.500.000 динара за реконструкцију Техничке школе и 7.500.000 динара за реновирање ОШ ’’Кирило Савић’’. Нећемо се на томе зауставити, улагаћемо и даље са циљем да ученици свих школа добију што боље услове за стицање образовања и безбедно одрастање. Веома сам задовољан и поносан на све вас, свестан сам колико сте уложили труда, рада и времена да бисте били најбољи и пре свега вам жели добро здравље а не сумњам да ћете наставити са низањем сјајних резултата.-рекао је Лазовић

Александра Вујовић , Јана Боторић и Сузана Перовић су најбоље међу најбољима. Све три кажу да би се радо вратиле у Ивањицу након завршеног школовања како би допринеле развоју ове вароши. Задовољне су досадашњим резултатима који, како кажу, уз добру организацију не захтевају пуно одрицања.

Носиоци Вукових диплома

’’Гимназија’’ Ивањица: Ивана Новаковић. Александра Вујовић, Ана Боторић, Милица Крсмановић, Јадранка Вучићевић, Јелена Драгићевић, Наталија Драгићевић.

ВИИИ разред ученика обдарених за математику – ’’Гимназија’’ Ивањица: Дејан Ајдачић, Велко Богдановић, Лазар Јовићевић, Матија Јовановић, Лазар Ковачевић, Милица Луковић, Душица Мечанин, Јована Ресимић, Владислав Савић.

Техничка школа: Аница Радишић, Тамара Милосављевић, Катарина Солдатовић.

ОШ ’’Милинко Кушић’’ Ивањица: Србољуб Никачевић, Никола Јованчић, Павле Гавриловић, Јован Бешевић, Милица М. Стефановић, Марија Хаџи-Видаковић, Катарина Станић, Вања Парезановић, Јована Масларевић, Јана Боторић, Анђела Миликић, Јанко Јовашевић, Магдалена Бјелогрлић.

ОШ ’’Кирило Савић’’ Ивањица: Стефан Јовићевић, Ивана Капларевић, Сузана Петровић, Ђурђа Лишанин, Сања Радојичић, Миодраг Чегањац.

ОШ ’’Сретен Лазаревић’’ Прилике: Дуња Ђоковић, Ана Радовановић, Војин Милетић, Иван Тошовић, Милица Петаковић, Николина Пејовић.

ОШ ’’Мићо Матовић’’ Катићи : Марко Драшковић.

Извор: ИНФОЛИГА

О Аутору

Financ