Vesti

Preko 800 malih košarkaša dolazi sa KASTA kampom u Ivanjicu

Ивањица ће од 1. јула до половине августа бити домаћин Међународног кошаркашког кампа ,,КАСТА’’, који успешно ради већ 22 године под знаком квалитета Кошаркашког савеза Србије. Окупља око 1100 девојчица и дечака из читаве Европе, а до сада су кроз камп прошла деца из 42 земље света.

Као одговор на квалитет и професионалност које, дуже од две деценије, негује кошаркашки камп ,,КАСТА’’, ивањичка локална самоуправа потрудила се да у рекордном року обезбеди техничке услове како би деца ове године по први пут дошла у Ивањицу.

Из организације кошаркашког кампа кажу да ће, као и до сада, током јула и августа све бити у функцији детета. Тренажне активности спроводиће кроз два нивоа, рад са тренерима у смислу усавршавања и обука деце путем прилагођавања броја радних сати и количине стручних информација. Основни мото овог кампа је да дете тренинг заврши са осмехом и питањем када ће следећи.

Многобројни врхунски кошаркаши и тренери биће промотери ,,КАСТА’’ кампа у Ивањици. Они ће деци причати о својим првим корацима баш у овом кампу и потрудити се да време које проведу заједно учине незаборавним.

Кроз Ивањицу ће за време трајања кампа проћи преко осамстотина малишана из читаве земље.

О Аутору

Financ