Vesti

Zakazana sednica SO Ivanjica

Deveta sednica ivanjičkog lokalnog parlamenta zakazana je za utorak 8. avgust. Na dnevnom redu je četrnaest tačaka među kojima i rebalanst budžeta za ovu godinu. Odbornici će imati priliku da daju zeleno svetlo predlogu plana detaljne regulacije ’’Ski centra –Golija’’, predlogu odluke donošenja plana detaljne regulacije poslovno-proizvodne zone ’’Senjak’’, izjasniće se o merama zaštite od buke i izmenama odluke o organizaciji i radu organa opštine Ivanjica za vreme ratnog i vanrednog stanja.

Početak zasedanja skupštine je u 8 časova a prva tačka tiče se konstatacije ostavke odbornika Nikole Vučićevića sa liste ’’Aleksandar Vučić-Srbija pobedjuje’’ i verifikacija mandata odborniku dr Želimiru Milinkoviću iz iste političke opcije.

Razmatraće se izveštaji o radu i planovi Opštinske uprave, Opštinskog pravobranilaštva, biblioteke ’’Svetislav Vulović’’, Turističke organizacije Ivanjica, Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, Centra za socijalni rad i UG KUDES za prošlogodišnju Nušićijadu

О Аутору

Financ